Referencer

Projekt på Nordkaperen 5, 8960 Randers

Vores valg faldt på Helsted Anlæg, da vi skulle have anlagt have og belægning ved vores nybyggede hus i Romalt. Da vi kontaktede dem, foreslog Michael derfra, om ikke vi skulle mødes og gennemgå vores ønsker og tanker, på grunden. Han kom med gode supplerende idéer, og har undervejs kontaktet os, så vi hele tiden havde god snak om mulige løsninger. Alle tider og aftaler er overholdt og Michael vendte altid tilbage meget hurtigt, med svar på vores spørgsmål. Vi elsker de løsninger vi har valgt og er blevet guidet til. Vores belægning skaber flere terrasser og hyggekroge, samtidig med at det er stilrent og passer til huset - vi er så glade for det!

Vi kan varmt anbefale alle at bruge Helsted Anlæg - hurtig respons og et fantastisk resultat. En super service!

Mvh Christel og Michael
Nordkaperen 3, 8960 Randers SØ

Picture of a House
picture of a House
picture of a House

Projekt på Nordkaperen 15 Ved Steffen Ludvigsen .

Kunden udtaler :

Vi troede alle de svære beslutninger var færdige, efter vi havde bygget vores nye hus. Men vi blev klogere, da vi kom til haven, og vi havde derfor flere anlægsgartnere til at komme med forslag til vores have. Vi blev desværre slemt skuffet flere gange, da vores ønsker ikke blev opfyldt eller også var prisen langt højere end vores budget.

Heldigvis blev vi anbefalet at kontakte Michael fra Helsted Anlæg, og vi havde fra starten en ærlig dialog, hvor Michael hurtigt satte sig ind i vores ønsker og kom med super gode forslag og input, som vi i dag sætter stor pris på. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra! Tak for godt samarbejde!

picture of a House
picture of a House
picture of a House

Michal Pedersen, indehaver af firmaet Helsted Anlæg, udførte i månederne maj til august et omfattende anlægsarbejde for Randers Lille Skole i forbindelse med etablering af ny legeplads. Arbejdet indbefattede dræning, kloakering og fliselægning af ca. 1200m2. Herudover etablerede fa. et renoveringsområde og skabte en skulpturel trappe til undervisning og ophold i vores skolegård. Processen og planlægningen med etablering af legeplads og skolegård, har stået på i en rum tid, og det er mit indtryk at Michael fra Helsted anlæg er en kompetent medspiller og udvikler.

I den konkrete udførelsesfase, har fa. på ansvarlig vis været dygtig til at kommunikere. Skolen har hele tiden har været klar over, hvor vi står i processen. En anden ting er, at budgettet blev som aftalt. De ændringer der er sket, har været efter aftale med skolen. Det giver stor tryghed og frigør ressourcer i en travl hverdag.

Jeg kan varmt - og med et smil på læben - anbefale fa. Helsted anlæg og de dygtige, humoristiske og hårdtarbejdende folk der er ansat der. Jeg vil anbefale andre skoler, at bruge fa. Helsted anlæg og i øvrigt lægge vejen forbi vores skole og bl.a. se den flotte kulpturelle trappe og vores nye facade.

Med venlige hilsner

Peter Engelbrekt Knøss, Skoleder, Randers Lille Skole

picture of a House

Skoleleder Peter Engelbrekt Knøss

  • da
  • de

Vi tilbyder alt indenfor:

pil icon

Trapper og støttemure

pil icon

Terasser og indkørsler

pil icon

Flotte indgangspartier

pil icon

Nyanlæggelse af grønne områder: græs, hæk, bede m.m.

pil icon

Vedligehold af grønne områder for virksomheder og private.

Button Top

Programmeret og hosted af nordicweb